Olivem 300 120kg
Soort verpakking:
PLASTIC VAT (120 kgs)
Olivem 300 is een in water oplosbaar functioneel lipide met talgrecupererende activiteiten. Het is een ester met sterke emolliency- en glijmiddeleigenschappen die een onderscheidende gladheid van de huid en langdurige hydraterende effecten biedt. Het dient als een oplosbaar hulpmiddel voor essentiële oliën en parfums. Het kan ook worden gebruikt als een co-emulgator voor o / w-systemen. Bij 20°C is het een lichtgele vloeistof.
Aanbevolen gebruiksniveaus voor Olivem 300 zijn als volgt: in toiletartikelen, 0,5 - 2% als een refattingmiddel, 1 - 10% als een geuroplosbilizer en 2 - 5% als een vochtinbrengende crème; in huidverzorging, 2 - 5% als verzachtend middel; in kleurcosmetica, 3 - 5% als een voedend en klevend hulpmiddel; in zeep, 1 - 2% om de hydrolipidebarrière te beschermen en de waterabsorptie te verminderen; in transparante gels; 0,5 – 1% als hydraterend middel. Houdbaarheid: 36 maanden.
Aanbevolen gebruiksniveaus voor Olivem 300 zijn als volgt: in toiletartikelen, 0,5 - 2% als een refattingmiddel, 1 - 10% als een geuroplosbilizer en 2 - 5% als een vochtinbrengende crème; in huidverzorging, 2 - 5% als verzachtend middel; in kleurcosmetica, 3 - 5% als een voedend en klevend hulpmiddel; in zeep, 1 - 2% om de hydrolipidebarrière te beschermen en de waterabsorptie te verminderen; in transparante gels; 0,5 – 1% als hydraterend middel. Houdbaarheid: 36 maanden.
Sustainable product
| Productnummer | 2020131 |
| Supplier | HALLSTAR |
| Duurzaamheidskenmerken | Bio-based, Natural, Circular materials |
Documenten
Productgegevens
Groepsnaam
Oleo Chemicals
Sub Group Name
Fatty Esters
INCI
Olive Oil PEG-7 Esters
Blijf in contact, 24 uur per dag, 7 dagen per week.
